09
ЧЕР
2018

Перезапуск «Пипця» і спін-оффи «Kingsman»

Британський постановник розповів про створення студії на основі своєї кінокомпанії.

Меттью Вон готується розширити світ британських шпигунів і саморобних супергероїв. Режисер розповів, що в найближчому майбутньому запрацює його нова студія Marv, в планах якої вже є кілька проектів. В першу чергу Вон має намір перезапустити серію «Пипець» і випустити кілька спін-оффів франшизи «Kingsman».



Кадр з фільму «Пипець»

Кінематографіст не уточнює, яка саме версія Пипця отримає нову екранізацію. При цьому Вон натякає на нові комікси Марка Міллара, де зелений костюм приміряла Пейшенс Лі - мати-одиначка, яка використовує маску, щоб грабувати місцевих злочинців.

Крім цього, в розробці і раніше знаходиться сольний фільм про Убивайку, роль якої в двох фільмах виконала Хлоя Грейс Морец. Подробиці сюжету поки відсутні.


Кадр з фільму «Пипець 2»

«Ми збираємося перезапустити Пипця і Убивайку, - каже Вон в інтерв'ю Empire. - Щоб зрозуміти, як саме, досить подивитися, що відбувається в коміксах Марка Міллара».

Разом з третьою картиною серії «Kingsman» Вон працює над спін-оффом проекту про британських шпигунів. Фільм під назвою «Kingsman: The Great Game», що можна перекласти як «Велика гра», розповість про дії секретної організації на початку 1990-х. За словами режисера, обидва фільми будуть зніматися одночасно.


Кадр з фільму «Kingsman: Таємна служба»


Вон не збирається обмежуватися одним спін-оффом. В майбутньому на світ з'являться восьмигодинний телесеріал «Kingsman» і окремий фільм «Statesman» про американських колег Еггсі і Гаррі.

Marv Studios також виступає співпродюсером біографічної картини «Людина-ракета», де Терон Еджертон зіграє Елтона Джона.

 
Джерело: empireonline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####