25
ЧЕР
2018

Ксав'є Долан зніметься в сиквелі «Воно»

Зйомки продовження хіта 2017 року стартували 20 червня.

Ксав'є Долан («Том на фермі») і Вілл Бейнбрінк («Королева Півдня») приєдналися до акторського складу сиквелу «Воно», повідомляє Deadline.


На фото: Ксав'є Долан

Дорослих членів «Клубу невдах» в сиквелі зіграють Джеймс МакЕвой, Білл Хейдер, Джессіка Честейн, Джеймс Ренсон, Джей Раян, Айзая Мустафа і Енді Бін. Білл Скарсгард повернеться в образі танцюючого клоуна Пеннівайза.

За постановку «Воно 2» відповідає Андрес Мускетті, режисер першого фільму. Сценарій адаптації написав Гарі Доберман.

Долан, знаменитий канадський режисер, зіграє в сиквелі Ейдріана Меллона, а Бейнбрінку дісталася роль чоловіка Беверлі, Тома Рогана.


На фото: Вілл Бейнбрінк

Екранізація однойменного бестселера Стівена Кінга, картина розповідає про групу молодих хлопців. У невеликому містечку Деррі вони стикаються з древнім демоном, який в образі танцюючого клоуна Пеннівайза викрадає дітей, щоб підживлюватися їх страхом.

У сиквелі дорослі герої повертаються в рідне місто через 27 років, щоб знову зустрітися віч-на-віч з клоуном. За словами Мускетті, актори оригінального фільму можуть з'явитися в сиквелі у флешбеках.

Хоррор «Воно», який вийшов у 2017 році,  став несподіваним хітом прокату, зібравши по всьому світу 700 млн доларів при скромному бюджеті в 35 млн доларів.

«Воно 2» з'явиться в кінотеатрах 6 вересня 2019 року.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####