27
ЧЕР
2018

Джонні Депп хоче перезняти «Титанік»

Актор також розповів, що знає, як впоратися з терористами.

У журналі Rolling Stone опубліковано велике інтерв'ю Джонні Деппа. Актор розповідає про своє життя, про проблеми з грошима, присмачуючи мову лайками.


Джонні Депп у фільмі «Мордекай»

Депп наговорив багато дивного, але номером один, мабуть, буде його бажання зняти «Титанік». Депп повідомив, що мріє зняти ремейк фільму Джеймса Кемерона, але так, щоб дія розвивалася в ванні. «Це було б класно, але Голлівуд більше нічим не ризикує».

Другою за дивністю реплікою актора стало його ставлення до питання тероризму. На його думку, зловити Усаму бен Ладена можна було набагато простіше: «Берете багато літаків, таких здорових літаків, які всяку шнягу розпилюють. І з них шарашить на землю ЛСД-25. Просочуєте їм всю місцевість на ***. І всі виходять зі своїх печер з посмішкою щасливі».

Про свою непросту фінансову ситуацію (на початку року компанія, яка вела справи актора, подала на нього в суд за шахрайство і безвідповідальну витрату грошей) Депп говорить так: «Я лише невелика частина. Це як довбана "Матриця". Я не бачив фільму і не зрозумів сценарій, але ось так воно вийшло».

 
Джерело: theplaylist.net
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####