28
ЧЕР
2018

Том Холланд розкрив назву нової частини «Людини-павука»

Назва з'ясувалося завдяки відео актора в Instagram.

Том Холланд, виконавець ролі Пітера Паркера в кіновсесвіті Marvel, опублікував пост в Instagram, де випадково (чи ні) розкрив назву продовження «Людини-павука». Актор показав на камеру планшет зі сценарієм сиквела, на якому чітко проглядається заголовок «Людина-павук: Далеко від дому» (Spider-Man: Far From Home).

 

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

Публикация от ✌️ (@tomholland2013)

У відео Холланд просить вибачення, що на ACE Comic-Con, де він перебував з декількома іншими акторами Marvel, не було будь-яких новин про сиквел, і зауважив, що і сам нічого толком не знає. Мимохідь він зізнався, що продовження буде дивним, адже він помер в фіналі «Війни нескінченності». Після чого актор нібито випадково показав обкладинку сценарію.

Складно сказати, наскільки реальний злив Холланда. Є ймовірність, що студія використовувала звичку актора розкривати секрети, щоб пустити фанатів по помилковому сліду.

Подробиць сюжету поки немає. Відомо лише, що частина дії буде розвиватися за межами Нью-Йорка, в Лондоні. Роль головного лиходія в сиквелі може зіграти Джейк Джилленхол, який недавно розпочав переговори зі студією. Режисерське крісло продовження займає Джон Воттс, постановник першого фільму.

«Людина-павук: Далеко від дому» очікується в кінотеатрах в липні 2019 року.

 
#####