29
ЧЕР
2018

Fox змінила дату релізу «Смерті на Нілі» Кеннета Брани

Еркюль Пуаро повернеться на великий екран в грудні 2019 року.

Нова екранізація знаменитого детектива Агати Крісті «Смерть на Нілі» змінила дату прем'єри. Картина Кеннета Брани з'явиться в кінотеатрах 20 грудня 2019 року, а не 8 листопада, як повідомлялося раніше.


Кадр з фільму 
«Вбивство у "Східному експресі"»

Стрічці доведеться змагатися за надмірну глядацьку увагу з дев'ятим епізодом «Зоряних воєн» та з кіноверсією мюзиклу «Зла».

«Смерть на Нілі» - один із знакових романів Крісті і ключовий твір в «східному циклі» Пуаро. Дія виданого в 1937 році детектива розвивається на пароплаві «Карнак», що йде по Нілу, де Пуаро змушений розслідувати вбивство багатої спадкоємиці.

Також стало відомо, коли світ побачить проект Джеймса Менголда про протистояння Ford і Ferrari. Поки безіменна картина, головні ролі в якій можуть зіграти Крістіан Бейл і Метт Деймон, вийде 28 червня 2019 року.

Картина Менголда розповідає про групу американських інженерів і дизайнерів. У 1960-х під керівництвом конструктора Керролла Шелбі і за підтримки британського гонщика Кена Майлса вони повинні були з нуля зробити абсолютно новий спорткар, здатний випередити Ferrari - непереможного чемпіона 24-годинної гонки на витривалість Ле-Ман.

Одночасно з «Ford проти Ferrari» в кінотеатрах з'являться «Ковбой ніндзя вікінг» з Крісом Праттом і комедія з Тіффані Хеддіш.

Крім цього, точне місце в графіку релізів з'явилося у комедійного бойовика Stuber. Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані відправляться в погоню за небезпечним злочинцем 24 травня 2019-го. Проект Fox по ідеї повинен залучити глядачів, які не бажають дивитися діснеївського «Аладдіна» або повнометражну адаптацію гри Minecraft від Warner Bros.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####