29
ЧЕР
2018

Зйомки «Вартових галактики 3» стартують на початку 2019

Джеймс Ганн здав перший варіант сценарію третього фільму.


Кадр з фільму 
«Вартові галактики 2»

Студія Marvel не поспішає розкривати, в якому напрямку буде розвиватися кіновсесвіт після виходу «Месників 4». На даний момент точно відомо про існування двох фільмів - «Людина-павук: Далеко від дому» і «Вартові галактики 3». І, за словами Кевіна Файгі, голови Marvel, робота над цими проектами почнеться в найближчому майбутньому.

«Джеймс здав перший варіант сценарію, і ми дуже-дуже скоро приступимо препродакшену, - каже Файгі в інтерв'ю Collider. - Зйомки стартують на початку наступного року. Робота над "Капітаном Марвел" закінчиться через два тижні, тоді ж займемося новим "Людиною-павуком". До зйомок третіх "Вартових" приступимо на початку наступного року».

Screenplay. #gotg #marvel #screenwriting #guardiansofthegalaxy #gotgvol3

Публикация от James Gunn (@jamesgunn)

Джеймс Ганн почав роботу над сценарієм третього фільму в травні 2017-го, коли в кінотеатрах з'явилися «Вартові галактики 2».

Подробиці сюжету, зрозуміло, не розкриваються. Ганн кілька разів заявляв, що треті «Вартові Галактики» стануть завершенням історії саме цієї команди героїв.

Студія поки офіційно не оголошувала точну дату релізу продовження, але є ймовірність, що «Вартові галактики 3» займуть один з слотів, заброньованих Disney на 2020 рік.

Новий фільм Marvel «Людина-мураха та Оса» з'явиться в кінотеатрах 5 липня.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####