29
ЧЕР
2018

Рассел Кроу зіграє засновника Fox News

Зірка «Гладіатора» отримала роль в новому проекті Showtime.

Лауреат премії «Оскар» Рассел Кроу зніметься в новому, поки безіменному міні-серіалі каналу Showtime. Актор виконає роль Роджера Айлза, сумно знаменитого засновника Fox News. Для Кроу це перша роль на американському телебаченні.


На фото: Рассел Кроу

Проект, що отримав робочу назву «Захопити і утримати: Останні дні Роджера Айлза» (Secure and Hold: The Last Days of Roger Ailes), заснований на бестселері Габріеля Шермана «Найгучніший голос в кімнаті» («The Loudest Voice in the Room») і його розслідуванні для New York Magazine. Шерман написав сценарій пілотного епізоду спільно з Томом МакКарті («У центрі уваги»).

За словами продюсерів, серіал розповість, як Айлз перетворив новинну мережу в телевізійного гіганта, здатного впливати на мільйони глядачів. Аж до липня 2016 року Айлз займав пост голови Fox News і Fox Television Stations, але згодом був змушений покинути пост у зв'язку зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях.

Незважаючи на скандал, серіал сконцентрується на минулому Айлза і покаже, як починалася його політична кар'єра. Айлз працював консультантом по медіа при Річарді Ніксоні, Рональді Рейгані і Джорджі Буші-старшого. Показуючи історію з різних точок зору, творці проекту мають намір якомога точніше уявити на екрані неоднозначну фігуру американського телебачення і продемонструвати, як він допоміг Дональду Трампу здобути перемогу на виборах.

Разом з Showtime над міні-серіалом працює телевізійний підрозділ продюсерської компанії Blumhouse.

Канал запустив в роботу проект в квітні 2017-го, за місяць до смерті Роджера Айлза.

У вересні Кроу з'явиться на екрані в драмі Джоела Едгертона «Зниклий хлопчик».

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####