29
ЧЕР
2018

Перший кадр з Крістен Віг в сиквелі «Диво-жінки»

Актриса з'явилася на фотографії в образі доктора Барбари Енн Мінерви.

Режисер «Диво-жінки 2» Петті Дженкінс поділилася в Twitter ще однією фотографією зі зйомок блокбастера. На цей раз постановниця представила своїм читачам Крістен Віг, яка грає в сиквелі доктора Барбару Енн Мінерву, друга і майбутнього супротивника Діани (Галь Гадот).
На фотографії Віг поки ще в людській формі, але по ходу фільму вона повинна перетворитися в страхітливу Гепарду - суміш хижої тварини і людини, що володіє надприродною спритністю і силою.

Доктор Мінерва - британський антрополог і спадкоємиця величезного стану. Вона перетворилася в Гепарду в результаті експедиції в джунглі Африки, де послідовники бога-дерева Урзкартага зробили її захисницею лісів, щоб врятувати Мінерву від смерті.

Мінерва в образі Гепарди стає дикою, кровожерливою ​​і некерованою. Протягом багатьох років вона постійно стикалася з Диво-жінкою, яку звинувачує у своїй трансформації.

Перша «Диво-жінка» з'явилася в кінотеатрах в першій половині 2017-го і швидко вибилася в лідери прокату. Критики і глядачі тепло прийняли історію про амазонку, яка намагалася зупинити Першу світову війну. У підсумку картина при бюджеті в 149 млн доларів зібрала 821 млн доларів.

Студія Warner планує випустити «Диво-жінку 2» 31 жовтня 2019 року.

 
#####