30
ЧЕР
2018

Фергюсон зніметься з МакГрегором в сиквелі «Сяйва»

Зірка блокбастера «Місія нездійсненна: Нація ізгоїв» може отримати роль в екранізації Стівена Кінга.

Ребекка Фергюсон («Найвеличніший шоумен») приступила до переговорів зі студією Warner Bros. щодо зйомок в екранізації роману Стівена Кінга «Доктор Сон», продовженні «Сяйва». У разі досягнення угоди актриса з'явиться на екрані разом з Юеном МакГрегором, який виконає у фільмі роль дорослого Денні Торранса.


На фото: Ребекка Фергюсон

Майк Фленеган, режисер фільмів «Гра Джеральда» і «Окулус», поставить картину. Сценарій адаптації написав Аківа Голдсман, але згодом Фленеган повністю переробив текст. Тревор Мейсі і Джон Берг спродюсує проект спільно з Фленеганом.

«Доктор Сон» розповідає про дорослого Денні Торранса, який в дитинстві пережив психологічну травму в відокремленому готелі «Оверлук», коли його батько спробував вбити всю родину. Через три десятиліття він сподівається забути події минулого і глушить свій талант «сяйва» алкоголем. Здібності Денні включаються з новою силою, коли він кидає пити і починає допомагати безнадійно хворим людям в нью-йоркському хоспісі, готуючи їх до смерті.

Одного разу Денні встановлює зв'язок з дівчинкою Аброю Стоун, яка, як і він, володіє таємничим даром. Абра розповідає йому про групу, що іменує себе «Справжнім Вузлом». Її члени полюють за людьми, що володіють «сяйвом», і поглинають їх здатності, як енергетичні вампіри.

Warner Bros. вже кілька років працює над адаптацією продовження, паралельно намагаючись запустити приквел «Сяйва» під назвою «Готель "Оверлук"». Через проблеми з фінансуванням студія відклала проекти в довгий ящик, але успіх «Воно» в 2017 році змусив весь Голлівуд з новою силою взятися за екранізацію Стівена Кінга.

26 липня глядачі зможуть побачити Ребекку Фергюсон в бойовику «Місія нездійсненна: Фолаут».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####