02
ЛИП
2018

Джим Керрі зіграє головного лиходія у фільмі «Їжак Сонік»

Знаменитий комік готовий приміряти розкішні руді вуса суперлиходія.

Джим Керрі закінчує переговори зі студією Paramount щодо участі в зйомках екранізації відеогри «Їжак Сонік». У разі досягнення угоди актор з'явиться на екрані в образі безжального лиходія Доктора Роботніка.


На фото: Джим Керрі

Джефф Фаулер займає режисерське крісло проекту, який стане частково ігровим, а частково анімованим за допомогою комп'ютерної графіки. Сценарій картини написали Патрік Кейсі і Джош Міллер, творці анімаційного серіалу «Голан Ненаситний».

Ніл Х. Моріц, відомий по франшизі «Форсаж», спродюсує проект. Режисер «Дедпула» Тім Міллер взяв на себе функції виконавчого продюсера разом з Тобі Ашером.

Разом з Керрі у фільмі зайняті Джеймс Марсден і Тіка Самптер.

Доктор Айво Роботнік, також відомий як Доктор Еггман - постійний противник надшвидкісного синього їжака Соніка. Злий і нещадний супергеній (IQ дорівнює 300 балам), він намагається захопити владу над світом, створити імперію Еггмана і населити її покірними йому роботами.

«Сонік Бум»

Доктор Роботнік, який дебютував в першій грі «Sonic the Hedgehog» в 1991 році, є майже у всіх іграх про Соніка. Критики і гравці добре прийняли персонажа, і він швидко став ключовою фігурою франшизи, почавши регулярно з'являтися в ролі лиходія в різні пригоди їжака.

Екранізація розповість, як молодий хуліган Сонік об'єднується з офіцером поліції Томом (Марсден). Разом вони збираються зупинити злісні експерименти доктора Роботніка.

«Їжак Сонік» прибіжить в кінотеатри 15 листопада 2019 року.

9 вересня глядачі зможуть побачити Джима Керрі в драматичному серіалі Kidding.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####