29
КВІ
2015

Джефф Деніелс придивляється до франшизи «Дивергент»

Джефф Деніелс придивляється до франшизи «Дивергент»
 
Режисером третього фільму франшизи стане Роберт Швентке, який ставив картину «Дивергент, розділ 2: Інсургент». Хто опиниться в режисерському кріслі четвертої частини, поки не повідомляється.
 
Шейлін Вудлі в ролі Тріс у фільмі «Дивергент»

Деніелс зіграє Девіда, главу Бюро генетичного захисту. Якраз ця організація перебувала у витоків поділу суспільства на фракції, ні з однією з яких у Тріс (Шейлін Вудлі) не виявилося нічого спільного. Причини створення фракцій, зрозуміло, були досить аморальними.
 
На фото: Джефф Деніелс

Джефф Деніелс зараз зайнятий у драмі Денні Бойла «Стів Джобс», де грає колишнього CEO Apple Джона Скаллі. Торік актор взяв участь у фантастиці Рідлі Скотта «Марсіянин».

 
Кадр з фільму «Дивергент, розділ 2: Інсургент»

Екранізація книг Вероніки Рот не може зрівнятися за зборами з іншими популярними франшизами студії Lionsgate - серіями «Сутінки» і «Голодні ігри». Перший фільм зібрав у світовому прокаті майже 264 мільйони, а другий, який вийшов в березні 2015-го, - 271 мільйон доларів. Однак студія продовжує вкладати в серію «Дивергент» солідні суми (бюджет перших двох фільмів становить майже 200 мільйонів), передбачаючи інтерес до фінальних серій.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####