02
ЛИП
2018

Чутка дня: Стала відома назва четвертих «Месників»

Оператор фільму випадково опублікував назву проекту на особистому сайті.

Трент Опалок, оператор фільмів Marvel «Друга війна», «Протистояння» і «Війна нескінченності», опублікував на своєму особистому сайті оновлений список проектів, до створення яких він доклав руку. Саме там виявилася назва «Месників 4». Якщо вірити Опалоку, то майбутній блокбастер отримає підзаголовок End Game.


Скріншот сайту Трента Опалока

У фрази End Game є кілька можливих варіантів перекладу. Це може бути «Кінець гри», «Завершальна фаза», «Вирішальний момент», «Розв'язка» і навіть гарний шаховий термін «Ендшпіль». Назва в будь-якому випадку натякає на наближається закінчення історії з Таносом.

Студія Marvel або Кевін Файгі поки ніяк не прокоментували інформацію.

Після того як новина виявилася в мережі, Опалок вніс зміни в список, прибравши підзаголовок і залишивши просто «Месників 4».


Скріншот сайту Трента Опалока

Про те, що продовження отримає назву End Game, стало відомо ще в травні, коли в кінотеатрах з'явилася третя частина популярної серії. Проте Джо Руссо кілька разів наголошував, відповідаючи на питання про назву, що підзаголовок четвертого фільму не звучить в «Війні нескінченності», тоді як фразу «End game» доктор Стрендж вимовляє в фіналі «Месників».


Кадр з фільму 
«Месники: Війна нескінченності»

За інформацією джерел, студія планує представити назву четвертого фільму разом з трейлером «Капітана Марвел», який повинен з'явитися в найближчі місяці.

«Месники 4» очікуються в кінотеатрах 2 травня 2019 року.

 
Джерело: omegaunderground.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####