29
КВІ
2015

Джокер з'явиться у фільмі «Бетмен проти Супермена»?

Джокер з'явиться у фільмі
«Бетмен проти Супермена»?

 
Джокер у фільмі Девіда Ейра «Загін самогубців» буде  без татуювань. Цей знімок був зроблений спеціально на честь 75-річчя Джокера. Дебют в коміксах одного з головних лиходіїв Готема і заклятого ворога Бетмена відбувся в квітні 1940 року.

Далі обговорюємо чутки зі спойлерами.

 

У січні мережа повнилася розмовами про можливу участь Бена Аффлека в бойовику «Загін самогубців», зйомки якого зараз йдуть в Торонто. Мовляв, це буде зовсім невеликий епізод, але він буде важливий для наступного окремого фільму про Бетмена.

Вчора, 28 квітня, Аффлек прибув до Канади, точніше, в Торонто, де Девід Ейр ставить свій бойовик з командою суперзлодіїв. Після аеропорту актора помітили на майданчику «Загону самогубців». Схоже, січневий слух підтвердився.

 

 
 
Відзначимо, що в Торонто прибув і бетмобіль, якому не вдалося сховатися від погляду спостерігачів.

Тепер же щосили йдуть розмови про участь Джареда Лето в «Бетмен проти Супермена». Нібито пару тижнів тому знімався флешбек, в якому Джокер б'є до смерті Джейсона Тодда, він же Робін, помічник Бетмена.

Джокер, що вбиває Робіна, йде з комікса 1988 «Смерть в сім'ї» (A Death In The Family). Припускають, що спогади Брюса Вейна про цей епізод виникають, коли він бачить костюм Робіна, що зберігається в його печері.

 
Команда «Загону самогубців» в зборі

Саме через вбивство Робіна Джокер опиниться за гратами, де ми і познайомимося з ним на початку «Загону самогубців».

Теорія, звичайно, цікава, пов'язує два фільми Warner за коміксами DC, але наскільки вона правдива? Слух підігріває Джаред Лето, який виклав в інстаграмі фото в майці з логотипом Супермена.

 

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####