30
КВІ
2015

У «Мачо і ботана» буде спін-офф з дівчатами

У «Мачо і ботана» буде спін-офф з дівчатами

Над комедією «Мачо і ботан 3» студія почала роботу ще в минулому році. Сценарій пише Родні Ротман, який доклав руку до другого фільму франшизи, а також до картини «Забійний реванш». Ротман також є продюсером картин «В прольоті», «Втеча з Вегаса» і «Трішки одружені». Режисери двох перших частин Філ Лорд і Крістофер Міллер поки фігурують тільки в якості продюсерів.
 
Кадр з фільму «Мачо і ботан»

Що ж стосується спін-офф «Мачо і ботана», то у нього поки немає робочої назви, але є ті, хто напише проект. До твору жіночого варіанту «Мачо і ботан» прикріплені Люсія Аньєлло і Пол В. Даунс, продюсери і сценаристи серіалу «Брід Сіті».
 
Кадр з фільму «Мачо і ботан 2»

Нагадаємо, що в основу комедії з Ченнінгом Татумом і Джоной Хіллом ліг серіал «Джамп-стріт, 21», що вийшов в 1987 році і протримався п'ять сезонів. Одного з чотирьох моложавих офіцерів поліції, які працювали під прикриттям в школах, грав Джонні Депп.
 
Кадр з фільму «Джамп-стріт, 21»

Що ж стосується спін-офф з дівчатами, то щось подібне Sony зараз робить і з ремейком «Мисливців за привидами». Пол Фіг буде ставити картину за участю Крістен Віг, Меліссою МакКарті, Кейт МакКіннон, Леслі Джонс і Сесілі Стронг найближчим часом. Реліз очікується 28 липня 2016.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####