13
ЛИП
2018

Опубліковано перший кадр з блокбастера «Шазам»

Закарі Лівай постав в яскравому костюмі могутнього супергероя.

Сайт Entertainment Weekly опублікував перший офіційний кадр з майбутньої екранізації коміксів DC «Шазам». У кадрі відображені Шазам, якого грає Закарі Лівай, і друг головного героя Фредді Фріман (в цій ролі знявся Джек Ділан Грейзер, знайомий глядачеві по хоррорі «Воно»).


Кадр з фільму «Шазам» 

Фільм розповідає про хлопчика Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який одного разу познайомився з 3000-річним чарівником Шазамом (Джимон Хонсу). Старець розповів Біллі про магічне слово, завдяки якому хлопчик отримав можливість перетворюватися в могутнього воїна, покликаного захищати світ від сил зла.

Отримавши неймовірні можливості і доросле тіло, Біллі починає розважатися, але поява супергероя в яскраво-червоному костюмі не проходить непоміченою. Їм починає цікавитися божевільний вчений доктор Сівана (Марк Стронг), який мріє взяти магію Шазама під контроль.

Сценарій фільму написали Генрі Гайден і Даррен Лемке. Девід Ф. Сандберг поставив картину.

Режисер зізнався, що спробував осучаснити костюм супергероя, який дебютував в 1939 році.

«Я хотів зберегти короткий плащ, як в оригіналі, тому що завдяки йому він відрізняється від Супермена і Бетмена, - каже Сандберг. - Так він ніби прийшов прямо з золотого століття супергероїв, саме цього я і домагався».

Вихід «Шазама» запланований на 5 квітня 2019 року.

 
Джерело: ew.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####