01
ТРА
2015

Джеймсу Вану запропоновано зняти кіноверсію «Роботеха»

Джеймсу Вану запропоновано зняти кіноверсію «Роботеха»

Голлівуд намагається перенести «Роботех» на великий екран вже кілька років. Новим власником прав стала студія Sony, і, схоже, там не мають наміру перетворювати проект в черговий довгобуд. Про купівлю прав стало відомо місяць тому, і вже зараз Sony пропонує знімати проект «Роботех» Джеймсу Вану.
 
«Роботех»

Продюсер «Відступників» Джанні Нуннарі і продюсер «300 спартанців» Марк Кантон зайняті «Роботехом», сценарій до якого пише Майкл Гордон, який працював над згаданими «Спартанцями» і «G.I.Joe: Атака кобри».

Дія аніме розгорталося в кінці XX століття. На Землю впав корабель прибульців. Вченим вдалося розібратися в технологіях судна і створити на їх основі бойових біомеханічних роботів, які допомогли людству в боротьбі з інопланетними атаками.

 
«Роботех»

«Роботех» є сплавом відразу трьох японських аніме («Гіперпросторова фортеця Макросс», «Гіперпросторова кавалерія Південного Хреста» і «Моспіда - зброя виживання»), які для показу в США були перемонтовані і переозвучені, щоб забезпечити достатню кількість серій для щоденного показу.

«Форсаж 7» вже подолав у світовому прокаті цифру в 1,3 мільярдів доларів, ставши найуспішнішим фільмом франшизи. Однак наскільки велика заслуга режисера в таких зборах - це велике питання.

 
Джейсон Стейтем і Джеймс Ван на зйомках фільму «Форсаж 7»

Джеймс Ван цієї осені приступає до зйомок хоррора «Закляття 2: Полтергейст в Енфільді», але Warner і Sony готові почекати, поки Ван звільниться, даром «Аквамен» і «Роботех» є пріоритетними проектами.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####