13
ЛИП
2018

Опубліковані перші кадри з трилера «Гласс»

Сайт Entertainment Weekly поділився першими офіційними кадрами з фільму, де зустрінуться герої «Невразливого» і «Спліта».

«Гласс» стане сиквелом відразу двох картин М. Найта Ш'ямалана - «Невразливого» і «Спліта». У новому фільмі глядачі знову побачать загадкового Містера Скло у виконанні Семюела Л. Джексона і невразливого Девіда Данна, якого в картині 2000 року зіграв Брюс Вілліс. Джеймс МакЕвой повернеться в образі зловісного Кевіна Крамба.


Кадр з фільму 
«Гласс»


Кадр з фільму 
«Гласс»


Кадр з фільму 
«Гласс»


Кадр з фільму 
«Гласс»


на зйомках фільму 
«Гласс»

«Невразливий» розповідав про працівника служби охорони стадіону, Девіда, який в результаті залізничної катастрофи виявляв в собі надлюдські здібності. Прийняти себе таким, як є, йому допомагав продавець коміксів Елайджа Прайс на прізвисько Містер Скло.

Герой «Спліта» - маніяк Кевін, що страждає розщепленням особистості. Він викрадає трьох дівчат, яких збирається принести в жертву своїй нової сутності. Фільм став хітом прокату, заробивши в світі 277 млн ​​доларів при бюджеті в 9 мільйонів.

Про те, що Кевін живе в одному світі з Девідом, МакЕвой дізнався під час зйомок «Спліта». Ш'ямалан між справою зауважив, що якщо картина добре себе покаже, то він зніме сиквел, в якому Девід повернеться. Актор навіть не відразу зрозумів, що мова йде про героя Брюса Вілліса.

Крім Джексона, Вілліса і МакЕвоя, в «Глассі» знялися Сара Полсон, Аня Тейлор-Джой і Спенсер Тріт Кларк. Полсон виконала роль психіатра, що спеціалізується на пацієнтах, які вважають себе героями коміксів.

«Гласс» побачить світ 17 січня 2019 року.

 
Джерело: ew.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####