13
ЛИП
2018

Marvel вибрала режисера для фільму про Чорну Вдову

Картину про російську супершпигунку зніме постановниця серіалу «Берлінський синдром».

Австралійська сценаристка і постановниця Кейт Шортланд займе режисерське крісло картини «Чорна Вдова», де Скарлетт Йоханссон знову зіграє «месницю» Наташу Романову.


На фото: Кейт Шортланд

У пошуках ідеального кандидата студія розглядала майже 50 постановників. 21 червня став відомий шорт-лист, в який потрапили Амма Асанте («Сполучене королівство»), Маргарет Беттс («Послушниця») і Шортланд.

Як відзначають джерела, Йоханссон давно є прихильницею творчості Шортланд і всіляко просувала її кандидатуру. Найвідоміший повнометражний проект постановниці - драма «Лорі», що розповідає про дівчину, яка разом з молодшими братами вирушає в подорож по розореній Німеччині 1945-го.

Сценарій «Чорної Водви» написала Жаклін Шеффер, що дебютувала в кіно фантастичною мелодрамою «Таймер».


Кадр з фільму 
«Перший месник: Друга війна»

Фанати персонажа давно чекають окремого фільму про Чорну Вдову. Йоханссон грає роль російської шпигунки із загону Месників починаючи з 2010 року (вперше актриса з'явилася в цьому образі в фільмі «Залізна людина 2»). Йоханссон настільки добре вписалася в образ героїні коміксів, що фанати відразу зажадали окремий фільм про неї. В цілому Йоханссон зіграла Романову в шести фільмах Marvel.
 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####