18
ИЮЛ
2018

Хамелеон може з'явитися в сиквелі «Людини-павука»

Чергове поповнення акторського складу натякає на появу знаменитого персонажа.

Нуман Аджар, що знімався в серіалах «Батьківщина» і «Втеча», отримав роль у фільмі «Людина-павук: Далеко від дому». Кого зіграє актор, не повідомляється. Відомо лише, що його персонажа звуть Дмитро, що особливо цікаво, так як в коміксах є Дмитро Смердяков, суперлиходій на прізвисько Хамелеон.


На фото: Нуман Аджар

Хамелеон дебютував в першому випуску коміксів про Людину-павука в 1963 році і вважається першим ворогом супергероя, не рахуючи грабіжника, який убив дядька Бена. Персонажа придумали Стен Лі і Стів Дітко, а ім'я взяли з роману Достоєвського «Брати Карамазови».

Хамелеон - майстер шпигунства, здатний ідеально копіювати голос і манери людини. Спочатку Хамелеон використовував лише маски і грим, але згодом отримав голографічний перетворювач, який дозволяв копіювати зовнішності сотень людей. Пізніше шкіра Дмитра була хірургічно і мутаційно змінена так, що він отримав можливість змінювати вигляд за бажанням.

Дмитро також є однокровним братом Сергія Кравінова, відомого в коміксах як Кравен Мисливець.


Хамелеон / Marvel

Якщо Аджар дійсно грає Смердякова, то Хамелеон стане другим великим лиходієм в продовженні. Студія веде переговори з Джейком Джилленхолом, якому запропонована роль суперлиходія Містеріо. З іншого боку, це може бути просто відсилання до майбутньої появи персонажа, як було у випадку Мака Гаргано, якого в першому фільмі зіграв Майкл Менді.

Джон Воттс, постановник першого фільму, займає режисерське крісло продовження. Том Холланд, Зендея і Джейкоб Баталон повернуться в сиквелі хіта 2017 року, а Майкл Кітон повинен знову зіграти Стерв'ятника. 10 липня до акторського складу картини приєднався Дж. Б. Смув, відомий глядачеві за роллю Леона в комедійному серіалі «Стримай свій ентузіазм».

Подробиці сюжету також тримаються в таємниці. Відомо лише, що частина дії буде розвиватися за межами Нью-Йорка, в Лондоні і Європі.

Зйомки сиквела стартували в кінці червня і зараз проходять в столиці Великобританії.

«Людина-павук: Далеко від дому» з'явиться в кінотеатрах в липні 2019 року.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####