01
ТРА
2015

Фільм «Kingsman: Таємна служба» отримав продовження!

Фільм «Kingsman: Таємна служба» отримав продовження!

На сьогоднішній день студія не робила офіційних заяв, але інсайдери проекту повідомили сайту The Wrap, що продовження запущено в розробку.

«Kingsman: Таємна служба» - хуліганський трилер, поставлений за коміксом Марка Міллара. Еггсі, молодий хлопець з самих низів Лондона, може опинитися в еліті секретної незалежної організації, яка стоїть на захисті всього світу. Якщо Еггсі пройде всі випробування, запропоновані Гаррі Хартом (Колін Ферт), якому його батько колись врятував життя, то він залишиться в Kingsman. Поки Еггсі пізнає премудрості таємної агентури, у світі з'являється справжній злодій.

 
Колін Ферт в ролі Гаррі Харта у фільмі «Kingsman: Таємна служба»

Проект обійшовся студії Fox в 81 мільйон доларів (плюс маркетинг), але коли фільм зібрав 41 мільйон в перший тиждень прокату, маючи суперника «П'ятдесят відтінків сірого», продюсери зрозуміли, що у них на руках справжній хіт.

Питання в тому, коли Метью Вон знайде час для сиквела. Режисер зараз продюсує спортивну драму «Едді Орел», головну роль в якій грає Терон Еджертон з «Таємної служби». Потім у планах Вона робота над ремейком фантастики «Флеш Гордон» та розробка коміксу «Золотий вік» про супергероїв в будинку престарілих.

 
Терон Еджертон в ролі Еггсі у фільмі «Kingsman: Таємна служба»

Інше питання полягає в тому, чи буде «Kingsman 2» сиквелом або приквелом. Ті хто переглянув фільм знають, чому приквел буде переважним.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####