19
ЛИП
2018

Класичного противника «Людей Ікс» вирізали з «Дедпула 2»

Екранний дебют персонажа не відбувся через брак часу.

Білл Корсо, художник по гриму, який працював над «Дедпулом 2», виклав в Instagram кілька фотографій з пробами гриму для різних мутантів. Серед них фото персонажа на ім'я Червоний Омега, мутанта-суперлиходія, також відомого як Аркадій Россович.

 

To celebrate the Comic Con showing of our special, Mega Fan only, ‘Deadpool 2: the Unrated Cut’, I’ve decided to show the, blink and you’ll miss them, Mutant Villains of the Ice Box Prison. Some characters from the Marvel Universe hidden here are Omega Red, and various others from sifting through the FOX approved X-Men Universe. Although I oversaw all, all these Characters were created by Andrew Clement and his team at Creative Character Engineering @cce_inc ,including @studio_aki @pepemua_fx #richiealonzo and with the grand support of @lesleyybec @svenfx @wendyhfisher @buhbuhbrittanyy and many more and applied on location in Vancouver by brilliant Prosthetic Artists. Please feel free to repost team members or dm me to add your #. #comiccon #comics #marvel #superhero #supervillians #mutants #xmen #deadpool #deadpool2 #fox #makeup #specialeffectsmakeup #prosthetics #art #design #application #onset #vancouver #hollywoodnorth #davidleitch #ryanreynolds #icebox #prison #robliefeld #stanlee

Публикация от Bill Corso (@bcorso)

Персонажа мав зіграти футболіст Дакода Шеплі, але проблеми з робочим графіком і брак часу змусили творців картини вирізати його з фінальної версії.

Режисер Девід Літч планував зробити сцену у в'язниці для мутантів значно масштабнішою. Після атаки Кейбла починали відключатися нашийники, які пригнічують сили, що призводило до вибухового результату. У підсумку весь епізод скоротили, а деякі мутанти так і не змогли з'явитися на екрані.



Червоний Омега - один з ключових лиходіїв Людей Ікс. Російський серійний вбивця, він став частиною програми зі створення суперсолдатів. В результаті експериментів Россович отримав надлюдську силу, витривалість і рефлекси. В руки йому вживили щупальця з карбонаріума, отриманого при спробі відтворити адамантіум.

Червоний Омега, який дебютував в 1992 році, швидко став одним з постійних ворогів Людей Ікс, регулярно стикаючись з Росомахою і іншими героями всесвіту Marvel.

Судячи з усього, вирізана сцена з Омегою в результаті потрапить на blu-ray-видання «Дедпула 2». На Comic-Con в Сан-Дієго творці картини планують представити повноцінну версію фільму.

 
Джерело: slashfilm.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####