19
ЛИП
2018

Оголошено дату прем'єри «Джокера» з Хоакіном Феніксом

Історія походження знаменитого лиходія з'явиться в кінотеатрах в 2019 році.

Студія Warner вибрала дату релізу для картини «Джокер», де Хоакін Фенікс зіграє вічного противника Бетмена. Картина режисера Тодда Філліпса («Похмілля у Вегасі») побачить світ 4 жовтня 2019 року.


Фрагмент коміксу «Бетмен»

Філліпс написав сценарій спільно з Скоттом Сільвером («8 миля»). Продюсером довгий час вважався Мартін Скорсезе, але останнім часом його причетність до проекту залишається під питанням.

Сільвер і Філліпс не планують робити черговий супегеройскій фільм. Творці стрічки хочуть показати, як саме звичайна людина перетворився в божевільного злочинця і постійного клієнта лікарні Аркхем. Історія розгорнеться в 1980-х і більше нагадуватиме сувору кримінальну драму, ніж типовий супергеройський фільм.

«Джокер» буде існувати самостійно і не стане частиною загального кіновсесвіту DC. Картина вийде під знаком нової кінокомпанії, яка покликана допомогти Warner розширити всесвіт коміксів DC за допомогою нових і незвичайних історій і з застосуванням різних персонажів, частково задіяних в основний лінійці екранізацій.

Зараз Джокером кіновсесвіту DC є Джаред Лето, який зіграв знаменитого персонажа в «Загоні самогубців». Джерела помічають, що Фенікс не замінить Лето, але втілить іншу версію лиходія. При цьому студія планує випустити сольний фільм і з Джокером у виконанні Лето.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####