20
ЛИП
2018

Зірка «Дедпула 2» може знятися в «Джокері»

Зазі Бітц придивляється до проекту Тодда Філліпса.

Студія Warner почала переговори із зіркою серіалу «Атланта» Зазі Бітц щодо участі в зйомках картини «Джокер», яка розповість про походження знаменитого лиходія. Головну роль у фільмі зіграє Хоакін Фенікс.


На фото: Зазі Бітц

Тодд Філліпс («Похмілля у Вегасі») поставить картину за сценарієм, який він написав спільно зі Скоттом Сільвером («8 миля»).

Подробиці сюжету як і раніше не розкриваються. Відомо лише, що дія розвернеться в 1980-х. Фільм розповість про те, як звичайна людина може перетворитися в шаленого Клоуна, короля злочинного світу.

Сільвер і Філліпс не збираються робити черговий супергеройський проект. Їх картина буде більше нагадувати сувору кримінальну драму в дусі «Таксиста» з домішком «Короля комедії».

Відповідно до джерел, Бітц пропонують роль самотньої матері. До неї починає залицятися людина, якій судилося стати Джокером.

«Джокер» очікується в кінотеатрах 4 жовтня 2019 року.

Після успіху «Атланти» і «Дедпула 2» кар'єра Зазі Бітц різко пішла вгору. Актриса отримала роль у трилері з Армі Хаммером, в картині «Бліда синя точка» з Наталі Портман і драмі «Проти всіх ворогів» з Крістен Стюарт. Нещодавно Бітц закінчила зйомки в новому фільмі Стівена Содерберга.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####