23
ЛИП
2018

Джеймс Ганн тепер не режисер «Вартових галактики 3»

Причиною послужили виявлені читачами соцмереж образливі твіти режисера.


На фото: Джеймс Ганн

Студія Disney прийняла рішення розлучитися з режисером франшизи «Вартові галактики» Джеймсом Ганном. Постановник, відомий своєю яскравою присутністю в соцмережах, останнім часом активно виступав з критикою 45-го президента США Дональда Трампа.

У відповідь на це консервативний користувач Twitter Джек Пособієк, прихильник ультраправих, знайшов ранні твіти Ганна, датовані 2009 і 2010 роками. У них майбутній режисер жартує на теми насильства і педофілії.



Після того як це виявилося, Джеймс Ганн написав наступне: «Хто стежив за моєю кар'єрою, знають, що я з самого її початку позиціонував себе як провокатор. Я знімав кіно і жартував на заборонні і табуйовані теми. Я часто говорив, що за цей час змінився сам, змінилися моя робота і мій гумор».

Глава студії Disney Алан Хорн випустив заяву, в якій говориться: «Образливі заяви, виявлені в Twitter Джеймса, не мають виправдання і суперечать цінностям нашої студії. Тому ми розірвали наші відносини з ним».

Ганн працював над сценарієм фільму «Вартові галактики 3» і вже восени мав приступити до зйомок у Атланті. Дата прем'єри картини поки не оголошувалася, але очікувалося, що третя частина франшизи з'явиться в кінотеатрах в 2020 році. Відомо також про наміри студії Marvel продовжувати співпрацю з режисером і після завершення історії Вартових.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####