03
ТРА
2015

Шалені автомобілі зі світу Шаленого Макса

Шалені автомобілі зі світу Шаленого Макса

Plymouth Rock
У далекому 1937 він був седаном, але тепер це колісниця пекла. Скажемо більше, від седана тут залишилася тільки назва та рама, а для незгодних з цією позицією приготовлено утиканий шипами дах.
 

 
Бігфут
Цей динозавр з'явився з прабатька в особі пікапа Fargo родом з кінця 30-х. Новий час зобов'язує мати 66-дюймові колеса, двигун V8 і силову раму, здатну витримати пряме попадання гранати.

 

Buggy #9
Австралійський експеримент тюнерів над Corvette 70-х, який ідеально вписався в антураж пустки.

 

FDK
Автомобіль супроводу, створений на основі Volkswagen Beetle. Якщо ви думати, що
«жук» - аксесуар для дівчаток, то сильно помиляєтеся. Ця комаха дасть прикурити кому завгодно.
 

The Gigahorse
Візьміть Cadillac DeVille Coupe і зробіть йому лоботомію кузова. Потім візьміть ще один і вставте в те, що залишилося. Для завершення чудовиська підійдуть колеса від монстер-трака і два V8 з турбонагнітачами.

 

Перехоплювач
Головний герой не був би сам собою, якби не їздив на 1974 Ford XB Falcon. У кінцевому рахунку саме цей автомобіль дав початок божевільному автозоопарку оригінального фільму.

 

Mack
Їздовий кінь і корабель пустки. Головний автомобіль, якщо потрібно пересунути все що завгодно з точки А в точку Б.

 

The Nux Car
Chevrolet в минулому житті і шалена дичина. Турбірованого V8 мабуть здалося недостатньо, тому другим головним блюдом в раціоні цієї машини є закис азоту. Як наслідок мутації - вихлопні труби по периметру кузова і вхідний люк, розташований на даху.

 

Миротворець
Класика американського мускулкара, яку в цьому світі нагородили гусеницями. Миротворцем називається виключно з пацифістських спонукань, оскільки використовується як останній аргумент у закочуванні гусеницями точки зору умовного противника разом з тілом останнього.

 

Бойова свиня
Танкер пустки, зібраний з зотлілих тіл різних автомобілів. Паливо у всі часи було і є цінною субстанцією, тому аргументами захисту в даному випадку виступають скреппер і дві вишки стрільців, розміщені на прямо на цистерні.

 

 
Джерело: респект.su
Переклад: kinobox.in.ua
#####