25
ЛИП
2018

Френсіс Конрой зіграє маму Джокера у фільмі Тодда Філліпса

Актриса може приєднатися до акторського складу картини про походження лиходія.

Студія Warner планує запросити Френсіс Конрой («Американська історія жахів») на роль мами майбутнього божевільного клоуна в фільмі «Джокер», повідомляє The Wrap з посиланням на джерела. Головного героя в історії про походження головного противника Бетмена зіграє Хоакін Фенікс.


На фото: Френсіс Конрой

Тодд Філліпс ( «Хлопці зі стволами») займає режисерське крісло проекту. Скотт Сільвер («Проти шторму») написав сценарій спільно з Філліпсом.

Дія фільму розгорнеться в 1980-х. Головний герой - Артур Флек (Фенікс), який повертається в Готем після тривалої відсутності. Він збирається доглядати за старіючою матір'ю (Конрой) і зайвий раз не замислюється, що відбувається з містом. Але в минулому Артура прихований секрет: історія Флеків пов'язана з Вейнами, багатющою сім'єю Готема.

Днями стало відомо, що у фільмі планує знятися Роберт Де Ніро, персонаж якого зіграє важливу роль у перетворенні звичайної людини в постійного клієнта лікарні Аркхем.

Проект Сільвера і Філліпса не буде схожий на звичний супергеройський блокбастер. Замість цього їх картина буде більше нагадувати сувору кримінальну драму в дусі «Таксиста» з домішками «Короля комедії».

Зйомка картини стартує у вересні в Нью-Йорку.

«Джокер» очікується в кінотеатрах 4 жовтня 2019 року.

 
Джерело: thewrap.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####