25
ЛИП
2018

Емма Томпсон зіграє у перезапуску «Людей в чорному»

Зірка «Реального кохання» повертається до фантастичної франшизи.

Емма Томпсон, яка зіграла в «Людях в чорному 3» начальницю організації з контролю за інопланетянами на Землі, приєдналася до акторського складу спін-оффу / перезапуску «Людей в чорному», повідомляє THR.


Емма Томпсон у фільмі «Люди в чорному 3»

Головні ролі в новій частині популярної фантастичної франшизи зіграють Кріс Хемсворт («Тор»), Тесса Томпсон («Крід: Спадок Роккі Бальбоа») і Ліам Нісон («Заручниця»). У зйомках картини також беруть участь Кумейл Нанджіані («Любов - хвороба»), Рейф Сполл («Даю рік») та дует танцюристів Лоран Буржуа і Ларрі Буржуа.

Режисерське крісло картини займає Ф. Гері Грей («Форсаж 8»). Сценарій написали Артур Маркам і Метт Холловей. Волтер Ф. Паркс і Лорі МакДональд спродюсують проект. Стівен Спілберг взяв на себе функції виконавчого продюсера.

Подробиці нового фільму поки не розкриваються. Відомо лише, що в центрі сюжету знову опиняться агенти надсекретної організації, яка контролює діяльність інопланетних прибульців, що мешкають на Землі серед звичайних людей. У картині буде три головних персонажа (Томпсон, Хемсворт і Нісон), а дія розвернеться по всьому світу. Томпсон знову зіграє агента О, керівника всієї організації.

Sony планує влаштувати франшизі м'який перезапуск, коли нова картина фактично існує в хронології оригінальних фільмів, але при цьому не пов'язана з минулими частинами сюжетно.

«Люди в чорному 3» вийшли в прокат в 2012 році і показали, що і після десятирічної перерви інтерес до історії у аудиторії є. Стрічка зібрала понад 624 млн доларів при бюджеті в 225 млн доларів. Симпатій преси, правда, удостоїлася тільки перша частина франшизи, яка свого часу заробила 589 млн доларів. Критичний рейтинг другого фільму, який взяв касу в 441 млн доларів, виявився найнижчим серед всіх трьох проектів.

20 вересня Емма Томпсон з'явиться на екрані в комедії «Агент Джонні Інгліш: Нова місія». Також актриса озвучить папугу в фільмі «Подорож Доктора Дуліттла» з Робертом Дауні-мол.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####