25
ЛИП
2018

Ґері Олдмен зніметься в трилері Джо Райта «Жінка у вікні»

Оскароносний актор приєднався до акторського складу екранізації роману А. Дж. Фінна.

Ґері Олдмен знову попрацює з постановником драми «Темні часи» Джо Райтом і візьме участь в зйомках гостросюжетної картини «Жінка у вікні», екранізації однойменного роману А. Дж. Фінна.


На фото: Ґері Олдмен

Трейсі Леттс («Кілер Джо») адаптував першоджерело під формат повнометражного фільму. Скотт Рудін («Соціальна мережа») і Елі Буш («Леді Птаха») спродюсують проект.

Роман розповідає про дитячого психолога, доктора Ганну Фокс (Емі Адамс), яка живе в передмісті Нью-Йорка і страждає від нападів агорафобії. Більшу частину свого часу Анна проводить в чотирьох стінах, заливаючись вином, спілкуючись в мережі, переглядаючи старі фільми і підглядаючи за сусідами.

Найбільше Анна любить спостерігати за Расселами - ідеальною сім'єю, що живе через дорогу. Одного разу в дусі трилера Альфреда Хічкока «Вікно у двір» вона стає свідком страшного злочину. Але проблеми з алкоголем і ліками тільки ускладнюють становище.

Олдмен зіграє главу сім'ї, за якою спостерігає героїня Адамс.

25 жовтня Олдмен з'явиться на екрані в трилері «Мисливець-вбивця». У найближчій майбутньому актор планує поставити картину про творця хронофотографії «Летючий кінь» і може знятися в політичній драмі Стівена Содерберга «Прачечна».

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####