26
ЛИП
2018

Раян Рейнольдс спродюсує комедію в дусі «Один вдома»

Зірка «Дедпула» і «Дедпула 2» також може зіграти в картині головну роль.

Раян Рейнольдс («Тілоохоронець кілера») розробить і спродюсує для студії Fox комедію Stoned Alone, повідомляє Variety. Актор також подумує зіграти у фільмі головну роль.


На фото: Раян Рейнольдс

Кевін Барроус і Метт Майдер, автори комедії «Прилад», написали сценарій. Августsн Фріззелл («Ніколи не повертайтеся») займе режисерське крісло проекту.

Стрічка, яка на даний момент знаходиться на самій ранній стадії виробництва, за сюжетом нагадує знаменитий фільм Кріса Коламбуса «Один вдома». Головний герой - дорослий невдаха і роздовбай. На Різдво він повинен був відправитися разом з родиною на гірськолижний курорт, але замість цього запізнився на літак і вирішив залишитися вдома. Запастившись травичкою, він розраховує провести свята під кайфом, але плани руйнуються, коли в будинок вламуються грабіжники.

Проект стане своєрідним ремейком стрічки 1990 року, де восьмирічний герой Маколея Калкіна залишився один вдома під Різдво і був змушений самостійно відбивати напад грабіжників. Проект Коламбуса став хітом прокату і породив безліч сиквелів.

Рейнольдс спродюсує проект через свою компанію Maximum Effort.

У найближчому майбутньому Рейнольдс приступить до зйомок бойовика Майкла Бея 6 Underground і озвучить покемона в фільмі «Детектив Пікачу».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####