30
ЛИП
2018

Крістен Стюарт в перезапуску «Янголів Чарлі»

Студія Sony оголосила акторський склад нової кіноверсії популярного серіалу.

Крістен Стюарт («Персональний покупець»), Наомі Скотт («Могутні рейнджери») і Елла Балінська («Суто англійські вбивства») зіграють головні ролі в ремейку «Янголів Чарлі» студії Sony.


Крістен Стюарт у фільмі «Персональний покупець»

Елізабет Бенкс поставить картину за сценарієм, який вона написала спільно з Джеєм Басу. При цьому актриса не обмежиться режисерським кріслом і зіграє у перезапуску сучасну версію Босли.

Проект заснований на знаменитому телесеріалі 1970-х і розповідає про трьох дівчат з детективного агентства загадкового Чарлі Таунсенда. Ті, хто отримав прізвисько «Янголи Чарлі», вони займаються розслідуваннями і допомагають людям.

У 2000 році серіал став основою для повнометражного фільму режисера МакДжі, де головні ролі зіграли Кемерон Діаз, Дрю Беррімор і Люсі Лью. В образі керівника «Янголів» виступив Білл Мюррей. Картина заробила в прокаті 264 млн доларів, а продовження, яке вийшло в 2003 році, 
«Янголи Чарлі 2: Тільки вперед» отримало трохи менше - 259 мільйонів.

Про перезапуск франшизи стало відомо у вересні 2015 року. Тоді ж в якості режисера до проекту була приписана Елізабет Бенкс, чия дебютна постановка «Ідеальний голос 2» заробила в світі 287 млн ​​доларів. Спочатку сценарій ремейка написав Еван Спіліотопулос («Мисливець і Снігова королева»), але згодом Бенкс і Басу переробили текст.

Зараз Стюарт зайнята на зйомках драми «Проти всіх ворогів», де вона зіграє знамениту актрису Джин Сіберг.