01
СЕР
2018

Марк Мерон зніметься в «Джокері» Тодда Філліпса

Акторський склад картини про походження знаменитого противника Бетмена продовжує зростати.

Зірка серіалу «Блиск» Марк Мерон веде переговори зі студією Warner, повідомляє Variety з посиланням на джерела. Актор планує взяти участь в зйомках фільму «Джокер», який розповість, як в Готемі з'явився знаменитий божевільний лиходій.


Марк Мерон в серіалі «Мерон»

Дія картини розгорнеться в 1980-х. Головний герой - такий собі Артур Флек (Хоакін Фенікс), який повертається в Готем після тривалої відсутності. Він збирається доглядати за старіючою матір'ю (Френсіс Конрой) і зайвий раз не замислюється, що відбувається з містом. Але в минулому Артура прихований секрет: історія Флеків пов'язана з Вейнами, багатющою сім'єю Готема.

Відповідно до джерел, Мерон втілить образ агента персонажа Роберта Де Ніро, ведучого ток-шоу, який відіграє важливу роль у перетворенні головного героя в Джокера.

Тодд Філліпс («Хлопці зі стволами») написав сценарій стрічки спільно зі Скоттом Сільвером («Проти шторму») і поставить картину.

Джерела також повторюють, що «Джокер» Філліпса - самостійний проект, і в планах у студії все ще присутній окремий фільм з Джаредом Лето в ролі знаменитого персонажа.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####