05
ТРА
2015

«Сімпсонів» продовжать на два сезони

«Сімпсонів» продовжать на два сезони

Телеканал Fox вирішив продовжити мультсеріал «Сімпсони» ще на два сезони, повідомляє The Hollywood Reporter. Таким чином, проект буде налічувати 28 випусків і 625 епізодів. Дати прем'єр поки не уточнюються, але творці підкреслили, що ніяких затримок у процесі виробництва не передбачається, тому нові серії повинні вийти на екрани в 2015 і 2016 роках.
 
Кадр з мультсеріалу «Сімпсони»

Відзначається, що телеканал вів тривалі переговори з акторами озвучування. Зрештою, з ними все ж таки вдалося досягти домовленостей.

В даний час Fox транслює 26-й сезон «Сімпсонів». Його щотижнева аудиторія складає в середньому 6,2 мільйона глядачів, з яких 2,9 мільйона - дорослі від 18 до 49 років.

 
Кадр з мультсеріалу «Сімпсони»

Серіал «Сімпсони» вперше вийшов 17 грудня 1989 і до цих пір вважається одним з найпопулярніших і найбільш тривалих комедійних проектів в історії телебачення. Характерною рисою «Сімпсонів» є політичні і соціальні жарти, а також пародії на американське життя та етнографічні та релігійні особливості інших країн. За історію існування серіал отримав більше 30 премій «Еммі» і безліч інших телевізійних нагород.
 
#####