03
СЕР
2018

Warner Bros. TV планує випустити ремейк серіалу «Альф»

Рудоволосий прибулець може повернутися на телеекрани.

Warner Bros. TV, телевізійний підрозділ однойменної студії, розглядає можливість влаштувати перезапуск популярного комедійного серіалу «Альф», повідомляє Deadline. Представники компанії поки ніяк не прокоментували інформацію.


Кадр з фільму 
«Альф»

Прем'єра оригінального серіалу відбулася на каналі NBC 22 вересня 1986 року. Проект протримався на телеекранах чотири сезони і завершився в березні 1990-го. В цілому було випущено 102 епізоди.

Головний герой серіалу - кремезний рудоволосий прибулець з планети Мелмак, який зазнав катастрофи в передмісті Лос-Анджелеса. Так 260-річний Гордон Шамвей потрапив до Таннерів, звичайної американської сім'ї, яка дала йому нове ім'я - Альф.

Альфа складно назвати типовим представником інопланетної цивілізації. Він самовпевнений, капризний і жадібний. Порядний ненажера, грубіян і буркотун. На його рідній планеті кішки - головний делікатес. Його цікавість не знає меж, а руйнівні здібності вражають уяву. Але помисли чисті, душа відкрита, а серце чуйне.

«Альф», створений Томом Петчеттом і Полом Фаско, став надзвичайно популярним. Після завершення серіалу на світ з'явився мультсеріал, що розповідає про життя головного героя до зустрічі з Таннерами. Нахабний прибулець міцно врізався в сучасну поп-культуру.

Проект перезапуску знаходиться на самій ранній стадії. На даний момент продюсери зайняті пошуками відповідних сценаристів. Також невідомо, чи приймуть автори оригінального серіалу участь в створенні перезапуску.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####