03
СЕР
2018

Ребекка Фергюсон в перезапуску «Людей в чорному»!

Зірка франшизи «Місія неможливої» з'явиться на екрані разом з Крісом Хемсвортом і Тесою Томпсон.

Ребекка Фергюсон («Місія неможлива: Нація ізгоїв») приєдналася до акторського складу фантастичної картини «Люди в чорному» - ремейка / перезапуску знаменитої трилогії Баррі Зонненфельда. Ф. Гері Грей («Форсаж 8») поставить фільм за сценарієм Артура Маркама і Метта Холловея.


На фото: Ребекка Фергюсон

Головні ролі в новій частині популярної фантастичної франшизи зіграють Кріс Хемсворт, Тесса Томпсон і Ліам Нісон («Заручниця»). У зйомках картини також беруть участь Емма Томпсон, Кумейл Нанджіані, Рейф Сполл і дует танцюристів Лоран Буржуа і Ларрі Буржуа.

Подробиці нового фільму, як і раніше тримаються в суворій таємниці. Відомо лише, що в центрі сюжету знову опиняться агенти надсекретної організації, яка контролює діяльність інопланетних прибульців, що мешкають на Землі серед звичайних людей. У картині буде три головних персонажа (Томпсон, Хемсворт і Нісон), а дія розвернеться по всьому світу. Кого саме зіграє Фергюсон - не розкривається.

Sony планує влаштувати франшизі м'який перезапуск, коли нова картина фактично існує в хронології оригінальних фільмів, але при цьому не пов'язана з минулими частинами сюжетно.

Перезапуск очікується в кінотеатрах навесні 2019 року.

«Місія нездійсненна: Фолаут», де Фергюсон знову зіграла шпигунку Ільзу Фауст, вже йде в українському прокаті.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####