06
ТРА
2015

Розшукується режисер нового «Людини-павука»

Розшукується режисер нового «Людини-павука»

Нагадаємо, що в лютому цього року Sony і Marvel все-таки зуміли домовитися про співпрацю, і Пітер Паркер (саме Пітер Паркер, а не Майлз Моралес, якого можна було очікувати) офіційно стане частиною всесвіту Marvel. Перша поява нового Людини-павука очікується у фільмі «Перший месник: Громадянська війна».
 
На фото: Джонатан Левін

Права на сольні фільми про Людину-павука залишаються у Sony. Компанія продовжить фінансувати картини і займатися їх дистрибуцією, а також братиме підсумкові креативні рішення. Проте Sony і Marvel будуть вести спільну роботу над франшизою.
 
На фото: Тед Мелфі

За даними сайту Deadline, студії планують сюжетну арку на чотири фільми, які розкажуть про навчання Пітера Паркера в старших класах. Він уже укушений радіоактивним павуком, так що історію перетворення Пітера в супергероя нам дивитися втретє не доведеться. По тону фільми будуть схожі на картини Джона Хьюза, тобто студії збираються знімати кіно про дорослішання, з гумором, емоціями і супергеройство.
 
На фото: Джейсон Мур

Список режисерів, які претендують на новий фільм про Людину-павука, складається з наступних імен.
  1. Джонатан Левін. Зняв хіти незалежного прокату «Безумство» і «Життя прекрасне», але світу відомий з історії романтичного зомбі «Тепло наших тіл».
  2. Тед Мелфі. Дебютував у кіно на телебаченні драмою «Звивиста дорога», але світові став відомий після того, як минулого року на кінофестивалі в Торонто показали його комедію «Святий Вінсент» з Біллом Мюрреєм.
  3. Джейсон Мур. Набив руку на серіалах «Бухта Доусона», «Пагорб одного дерева» і «Брати і сестри». Кінодебютом став мюзикл «Ідеальний голос».
  4. Джон Френсіс Дейлі і Джонатан М. Голдштейн. Режисери ремейка комедії «Канікули», сценаристи фільмів «Нестерпні боси» і «Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2».
  5. Джаред Хесс. Постановник комедій «Наполеон Динаміт» і «Панове Бронко». Цього року на кінофестивалі «Санденс» показували новий фільм Хесса «Дон Верден», але ніяких призів він не отримав.
На фото: Джон Френсіс Дейлі і Джонатан М. Голдштейн

Паралельно йдуть пошуки молодого актора на роль Пітера Паркера. Ендрю Гарфілд, надівавший трико Людини-павука двічі, відправлений у відставку. За чутками, у студій є два фаворити - 18-річні Ейса Баттерфілд і Том Холленд.
 
На фото: Джаред Хесс
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####