16
СЕР
2018

Джеймс Ганн остаточно не режисер «Вартових галактики 3»

Кевін Файгі і Marvel зайняті пошуками постановника на заміну.

Як повідомляють джерела Variety, Disney і Marvel не планують відмовлятися від власного рішення і повертати Джеймса Ганна на пост режисера третіх «Вартових галактики».

20 липня стало відомо, що студія вирішила розірвати стосунки з Ганном. Кілька консервативно налаштованих користувачів знайшли в Twitter режисера старі записи, де він жартує на тему сексуального насильства і педофілії, після чого студія звільнила Ганна.


На фото: Джеймс Ганн

Після звільнення за режисера виступили багато зірок кіно і просто користувачі інтернету. У мережі з'явилася петиція, яка закликає відновити Ганна на посаді режисера. Зірки «Вартових галактики» написали відкритого листа, де висловили надію знову попрацювати з Ганном.

Ганн і його представники вмовляли студію дати йому другий шанс. Алан Хорн, глава Disney, погодився на зустріч, але виключно для того, щоб повністю роз'яснити ситуацію. Джерела зазначають, що переговори пройшли в спокійній обстановці, але Хорн не змінив свого рішення.

Джерела також зазначають, що глава Marvel Кевін Файгі не зміг особисто бути присутнім на зустрічі. Ходили чутки, що продюсер пропонував Disney відновити Ганна, але в кінцевому підсумку він все одно залишився на стороні студії.

Зараз Ганн веде переговори про умови свого відходу. Режисер не порушував контракт зі студією, і тепер він може отримати солідні відступні - від 7 до 10 млн доларів, а то й більше.

Паралельно з цим про готовність попрацювати з Ганном оголосили кілька студійних чиновників.

Очікувалося, що робота над «Вартовими галактики 3» почнеться в 2019 році, але проблема з Ганном внесла в графік несподівані зміни. Зараз студія зайнята пошуками режисера, який візьметься за проект, і немає впевненості, чи встигне стрічка вийти в призначені терміни.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####