17
СЕР
2018

Глядачі проголосували за актора на роль Джеймса Бонда

За результатами опитування перше місце зайняв Ідріс Ельба.

Мережа британських кінотеатрів ODEON провела опитування серед британських глядачів і з'ясувала, кого вони хочуть бачити в ролі Джеймса Бонда після Деніела Крейга. Всього було опитано 1000 осіб. В результаті перше місце зайняв Ідріс Ельба (26%).


На фото: Індріс Ельба

Тому Харді дісталося друге місце (22%), а замикає трійку лідерів Том Хіддлстон (11%). По 5% набрали Ейдан Тернер («Полдарк») і Джеймс Нортон («МакМафія»).

«Бонд 25», зйомки якого стартують в грудні, стане останнім фільмом для Крейга в ролі агента 007. В найближчому майбутньому продюсерам франшизи належить знайти актора, завдяки якому серія продовжить своє існування.

Шанувальники актора неодноразово виявляли бажання побачити Ельбу в смокінгу і з пістолетом Walther PP в руці. На минулому тижні в мережі навіть з'явилися чутки, згідно з яким Барбара Брокколі планувала запросити актора у франшизу. Чутки не підтвердилися, що не завадило Ельбі познущатися над фанатами.

ODEON також з'ясував, хто краще за всіх зіграв агента 007 в минулому. Цілком очікувано, багато проголосували за Шона Коннері, найвідомішого виконавця ролі Бонда. На другому місці - Крейг, а на третьому - Роджер Мур. 28% опитаних відповіли, що у них немає улюбленого Бонда. 5% просто відповіли «Не знаю».

«Бонд 25» побачить світ 8 листопада 2019 року.

 
Джерело: express.co.uk
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####