07
ТРА
2015

Серіал по «Знаряддям смерті» обзавівся головною героїнею

Серіал по «Знаряддям смерті»
обзавівся головною героїнею

Про те, що «Знаряддя смерті» стануть серіалом, було відомо ще в жовтні минулого року. Компанія Constantin Film, що володіє правами на книги Клер, все-таки вірить у інтерес глядача до франшизи про дівчину, яка є нащадком давнього роду Сутінкових мисливців.
 
На фото: Кетрін МакНамара

Продюсер Мартін Московіц вважає, що однією з помилок, допущених при роботі з «Містом кісток», була спроба продати кіно підліткам, а шанувальникам книг Кассандри Клер насправді за 20 і за 30 років. Серіал спробують продавати старшим глядачам.

Шоураннером «Сутінкових мисливців» обраний Ед Дектер, що працював над серіалами «Спіраль» і «Пам'ятати все». Пілотний епізод поставить МакДжі («Ангели Чарлі»), він же є виконавчим продюсером проекту.

 
На фото: Домінік Шервуд

Кетрін МакНамара зіграє Клері Фрей, яка виявила в 18 років, що належить до стародавнього роду Сутінкових мисливців, гібридів людей і ангелів, що займаються винищенням демонів. Коли мати Клері викрадають, дівчина відкриває для себе новий світ, в якому її супроводжуючим стає таємничий Джейс і кращий друг Саймон.

У повному метрі Клері грала Лілі Коллінз, Джейса - Джеймі Кемпбелл Бауер, Саймона - Роберт Шіен. У серіалі головні ролі розподілилися так: Кетрін МакНамара, Домінік Шервуд («Академія вампірів») і Альберто Розендо («Блакитна кров»).

 
На фото: МакДжі та Альберто Розендо

Зйомки «Сутінкових мисливців» почнуться вже в найближчі дні і пройдуть в Торонто.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####