11
ТРА
2015

«Месники 3» знімуть новими камерами IMAX

«Месники 3» знімуть  новими камерами IMAX

Крістофер Маркус і Стівен МакФілі працювали з такими проектами кіновсесвіту Marvel, як «Перший месник», «Тор 2: Царство темряви» і «Перший месник: Друга війна». На їх рахунку також серіал «Агент Картер» і фільм «Кров'ю і потом: Анаболіки».
 
На фото: Крістофер Маркус і Стівен МакФілі

Зйомки «Громадянської війни» вже почалися і йдуть в Атланті. У фільмі зайняті Кріс Еванс, Роберт Дауні-мол., Скарлетт Йоханссон, Себастьян Стен, Ентоні Макі, Пол Беттані, Елізабет Олсен, Джеремі Реннер, Дон Чідл, Чедвік Боузман, Пол Радд, Мартін Фріман, Емілі ВанКемп, Даніель Брюль і Френк Грілло (його персонаж є одним з головних лиходіїв фільму).
 
Брати Руссо і Кріс Еванс на зйомках фільму «Перший месник: Друга війна»

До «Нескінченної війни» ще є чимало часу. Реліз першого фільму дилогії намічений на 3 травня 2018-го, реліз другого - на 2 травня 2019 року. Вже під час зйомок «Громадянської війни» брати Руссо випробують нову камеру, розроблену компаніями IMAX і Arri. Вона набагато легші колишніх IMAX-камер. Зазвичай режисери скаржаться на те, що при всіх плюсах зйомки IMAX-камери занадто громіздкі, але Крістофер Нолан зумів зняти на них більше години для картини «Інтерстеллар». Руссо випробують новинку для роботи над 15 хвилинами матеріалу третього «Першого месника».

«Месники: Нескінченна війна. Частина 1» і «Месники: Нескінченна війна. Частина 2» будуть повністю зняті новоою IMAX-камерою.

 
Кадр з фільму «Месники: Ера Альтрона»

Відзначимо, що кінотеатри IMAX принесли в скарбничку фільму «Месники: Ера Альтрона» понад 25 мільйонів доларів.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####