15
ТРА
2015

Режисер драми «Винні зірки» займеться «Новими мутантами»

Режисер драми «Винні зірки» займеться
«Новими мутантами»

Фільм під назвою «Нові мутанти» представить глядачеві нових персонажів з надприродними здібностями. Серія коміксів про молодих мутантів публікується з 1982 року і оповідає про пригоди юних учнів школи професора Ксавьера. Саме в цій серії був представлений ставший культовим Дедпул.
 
Фрагмент однієї з обкладинок коміксу «Нові мутанти»

Джош Бун вже деякий час є героєм новин про різних угодах. Режисерові пропонували екранізувати «Протистояння» за Стівеном Кінгом і вампірську драму «Лестат» за романом Енн Райс. Також Буна розглядали в якості претендента на режисерський пост нового «Людини-павука».

У підсумку робочий графік режисера розподілиться так: спочатку він зніме «Лестата» на студії Universal, потім «Протистояння», і потім вже дійде черга «Нових мутантів». Так що до них ще як мінімум два роки.

 
На фото: Джош Бун

Саймон Кінберг, продюсує проект для Fox, радий, що студії вдалося отримати попередню згоду Буна, оскільки режисер вміє розповідати історії про молодих героїв.

 
Сестра Колоса, одна з героїнь «Нових мутантів»

Відзначимо, що Fox успішно розробляє франшизу про мутантів Marvel. Тім Міллер зараз знімає комедійний бойовик «Дедпул» з Раяном Рейнольдсом, а Браян Сінгер працює над фільмом «Люди Ікс: Апокаліпсис». Попереду «Гамбіт» з Ченнінгом Татумом і фінальна частина «Росомахи» з Х'ю Джекманом.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####