21
ВЕР
2018

Кевін Файгі очолить франшизу «Люди Ікс»

Продюсер кіновсесвіту Marvel допоможе мутантам.

Глава Disney Роберт А. Айгер розповів в інтерв'ю виданню THR, що після покупки активів Fox франшиза «Люди Ікс» стане частиною студії Marvel. Айгер не уточнив, чи збережуть мутанти автономність або під керівництвом Кевіна Файгі увіллються в загальну кіновсесвіт.


Кадр з фільму 
«Люди Ікс: Апокаліпсис»

«Це єдине розумне рішення, - зізнався Айгер. - Не хочу говорити зайве, не знаю, що розповіли дітям з Fox, але, мені здається, вони в курсі. Для Marvel логічно, щоб за всім доглядала одна людина. Не може бути двох студій Marvel».

На питання про те, чи вступить Дедпул в ряди Месників, Айгер відповів ухильно: «У Кевіна повно різних ідей. Але я не натякаю, що це одна з них. Хоча хто знає?»

Про майбутню угоду стало відомо в середині 2017-го, але форму вона почала приймати тільки в грудні. Тоді конгломерат Disney мав намір заплатити Fox 52,4 млрд доларів. Однак втручання компанії Comcast підняло ціну, і тепер Disney заплатить майже на 20 млрд доларів більше.

В кінці липня угоду схвалили акціонери двох компаній. В цілому Disney заплатить за власність корпорації Руперта Мердока 71,3 млрд доларів. Злиття вже отримало схвалення американського міністерства юстиції, але тільки за тієї умови, що Disney продасть 22 регіональних спортивних телеканалу, що належать Fox.

Після новини про угоду по мережі поповзли чутки, що Люди Ікс і Фантастична четвірка тепер стануть частиною франшизи Marvel і з'являться на екрані разом з Залізною людиною, Капітаном Америка і іншими Месниками. Файгі згодом спростував цю інформацію і розповів, що планів щодо впровадження мутантів в кіновсесвіт немає.

«Люди Ікс: Темний Фенікс», новий фільм франшизи про мутантів, вийде 14 лютого 2019 року.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua

#####