08
ЖОВ
2018

Disney випустить ігровий ремейк анімації «Ліло і Стіч»

Студія готує нову версію анімаційного проекту.

Студія Disney почала роботу над ігровим ремейком мультфільму «Ліло і Стіч». До проекту вже підключили новачка індустрії Майка Ван Ваєса, який напише сценарій нової версії. Ден Лін і Джонатан Ейріх, які доклали руку до створення «Аладдіна» Гая Річі, спродюсують картину.


Кадр з мультфільму 
«Ліло і Стіч»

Оригінальний мультфільм, який побачив світ влітку 2002 року, розповідає про штучне суперстворіння на ім'я Стіч, який через генетично налаштовану жорстокость відправляється в інтергалактичну в'язницю. По дорозі йому вдається вирватися на свободу і потрапити на Землю, на Гаваї.

Стіч бажає руйнувати міста і сіяти хаос, але не любить воду, і тому він змушений стирчати на острові. Він потрапляє до Ліло - маленької дівчинки, яка живе зі своєю старшою сестрою Нані. Вона-то і навчить злобного Стіча любові і доброту, поки за ним не прилетіла інтергалактична влада.

Анімаційна стрічка показала в прокаті непогані результати (273 млн доларів при бюджеті в 80 млн доларів), але не змогла стати хітом. Мультфільм, проте, вважається сучасною діснеївською класикою і за роки зібрав навколо себе величезну масу шанувальників.

Останнім часом Disney активно взялася за ігрові ремейки власних мультфільмів. Студія вже випустила «Попелюшку» і «Красуню і чудовисько», а в роботі зараз перебувають нові версії «Аладдіна», «Мулана» і «Леді та Блудько».

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####