08
ЖОВ
2018

Кріс Еванс залишить роль Капітана Америка

Зірка кіновсесвіту Marvel готова повісити зоряний щит на гачок після «Месників 4».

Кріс Еванс оголосив в Twitter про закінчення дозйомок четвертих «Месників». «Офіційно завершив зйомки у "Месниках 4", - написав актор. - День, м'яко кажучи, видався емоційний. Для мене було величезною честю зніматися в цій ролі протягом восьми років. Всім людям перед камерою, за камерою і в глядацькому залі спасибі за цінні спогади! Навічно вдячний».


Кадр з фільму 
«Месники: Ера Альтрона»

Еванс раніше вже натякав, що його участь в кіновсесвіті Marvel наближається до кінця. Твіт актора немов підтверджує, що після четвертих «Месників» глядачі більше не побачать Еванса з щитом і в масці з буквою «А» на лобі.

Еванс вперше зіграв Капітана Америка у фільмі «Перший месник» 2011 року. Частина першої фази, стрічка Джо Джонстона залишилася практично непоміченою глядачами, особливо після «Залізної людини». Однак «Месники» і «Друга війна» братів Руссо згодом зробили Капітана Америка ключовим персонажем кіновсесвіту Marvel, а Еванс став важливою частиною франшизи. В цілому актор з'являвся на екрані в образі Капітана десять разів.

Сюжет четвертих «Месників» тримається в суворій таємниці. Після твіта Еванса багато хто вирішив, що Кеп загине в продовженні «Війни нескінченності», але є ймовірність, що супергерой просто піде на спокій і зможе перепочити. Або всьому кіновсесвіту влаштують перезавантаження, а Стів Роджерс залишиться в минулому.

Українська прем'єра «Месників 4» відбудеться 2 травня.

Поки майбутнє Капітана Америка залишається під питанням, Еванс продовжує працювати. Актор приєднався до складу гостросюжетної картини Knives Out, де зніметься разом з Деніелом Крейгом. Раян Джонсон («Зоряні війни: Останні джедаї») написав сценарій і займе режисерське крісло картини.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####