18
ТРА
2015

Чутка тижня: Аса Баттерфілд отримав роль Людини-павука

Чутка тижня: Аса Баттерфілд отримав роль
Людини-павука

Відзначимо, що, незважаючи на досягнуту угоду між Sony, що володіє правами на фільми про Людину-павука, і студією Marvel, сольні фільми про Пітера Паркера буде знімати Sony. Хоча зараз ведуться пошуки режисера для нових картин про укушеного павуком підлітка, затвердження актора на цю роль важливіше: перша поява -павука очікується вже в бойовику «Перший месник: Велике протистояння».

Deadline стверджує, що Аса Баттерфілд є фаворитом студій. За одними даними, він вже в двох кроках від підписання контракту, за іншими - на роль Паркера претендують ще як мінімум п'ять акторів.

 
Аса Баттерфілд у фільмі «Хранитель часу»

Коли саме планується вихід перезапущених фільмів про Людину-павука, поки не повідомляється. На режисерський пост студія розглядає самих різних постановників, але всі вони працювали з історіями про підлітків.

Новий «Людина-павук» стане серією з чотирьох частин (по одній на кожен рік навчання Пітера в останніх класах школи). По тону фільми будуть схожі на картини Джона Хьюза, тобто Sony (з оглядкою на Marvel) збирається знімати кіно про дорослішання - з гумором, емоціями і супергеройством.

 
Аса Баттерфілд у фільмі «Гра Ендера»

Уродженець Лондона Аса Баттерфілд вперше з'явився на великому екрані у комедії «Син Рембо». Свою першу велику роль зіграв у драмі «Хлопчик у смугастій піжамі». Знявся у Мартіна Скорсезе в «Хранителі часу», зіграв юного полководця Ендера в екранізації роману Орсона Скотта Карда, а в 2016-му ми побачимо його в «Домі дивних дітей» Тіма Бертона. На кінофестивалі «Санденс» цього року відбулася прем'єра мелодрами «Десять тисяч святих» за участю Баттерфілда.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####