12
ЖОВ
2018

Раян Куглер поставить сиквел «Чорної Пантери»

Режисер оригінальної картини займеться продовженням.

Раян Куглер повернеться в Ваканду і поставить для Marvel сиквел «Чорної Пантери». Режисер також напише сценарій продовження. Очікувалося, що Куглер займеться другим фільмом, але тепер студія офіційно підтвердила призначення.


Раян Куглер на зйомках «Чорної Пантери»

«Чорна Пантера», що побачила світ на початку 2019 року, стала одним з найпопулярніших проектів Marvel. Стрічка розповідає про вигадану африканську країну Ваканду, яка обігнала по технологічному розвитку решту світу завдяки інопланетному металу. Ваканда прихована від сторонніх очей, а править їй справедливий Т'Чалла, що захищає свою батьківщину в образі Чорної Пантери.

«Чорна Пантера» стала другим найуспішнішим фільмом Marvel в 2018 році, поступившись першим місцем «Війні нескінченності». Фільм, проте, показав в прокаті відмінні результати, зібравши 1,3 млрд доларів і отримавши велику кількість позитивних відгуків.

Після релізу картини багато задавалися питанням, чи візьметься Куглер за продовження. Режисер спокійно ігнорував запити і непомітно провів переговори зі студією, які успішно завершилися деякий час назад.

Студія поки не оголосила точну дату релізу для «Чорної Пантери 2». Відповідно до джерел, виробництво сиквела має розпочатися в кінці 2019-го - початку 2020-го.

Зараз Куглер працює над драмою «Неправильна відповідь», де знову зніметься постійний актор режисера Майкл Б. Джордан. Куглер також спродюсує сиквел «Космічного джему».

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####