16
ЖОВ
2018

«Флеш» вийде в прокат в 2021 році

Студія Warner перенесла прем'єру картини про найшвидшу людину в світі.

Один з найбільш дотепних учасників Ліги справедливості з'явиться на екрані не раніше 2021 року. Зйомки коміксу «Флеш» почнуться пізніше запланованого раніше терміну. Звинувачувати в цьому слід франшизу «Фантастичні звірі», в якій Езра Міллер, який грає Флеша, виконує одну з ролей другого плану.


Кадр з фільму 
«Ліга справедливості»

За великим рахунком «Флеш» так і не отримав зелене світло від студії. Очікувалося, що зйомки почнуться в березні 2019-го, але сценарієм була потрібна доробка, і на Warner вирішили, що до початку весни текст не прийме потрібний вид.

Відклавши початок зйомок, «Флеш» зіткнувся з проблемою графіка Міллера. Третій фільм франшизи «Фантастичні звірі» почнуть знімати в липні, і, оскільки актор в ньому зайнятий, роботу над «Флешем» почнуть не раніше кінця 2019-го. Що і переносить реліз фільму на 2021 рік.

Це далеко не перша проблема коміксу про найшвидшу людину в світі. Першими режисерами, приписаними до «Флеша», були Філ Лорд і Крістофер Міллер, що вибули з проекту, щоб знімати «Хана Соло». Як відомо, з всесвіту «Зоряних воєн» їх, на жаль, попросили на вихід. «Флеша» передали в руки Сета Грема-Сміта - сценарист і письменник планував дебютувати в режисурі. Однак він не зміг домовитися зі студією, і на його місце прийшов Рік Фамуїва, який залишив проект в 2016 році через творчі розбіжності. За даними інсайдерів, бачення режисера було занадто ризиковим для студії, що б не означало це слово.

Зараз режисерами «Флеша» значаться Джон Френсіс Дейлі та Джонатан М. Голдштейн, сценаристи блокбастера «Людина-павук: Повернення додому», які зняли хуліганську стрічку «Нічні ігри» (одну з найбільш комерційно успішних комедій цього року).

Після невдалого прокату «Ліги справедливості» студія Warner вирішила остаточно переглянути підхід до фільмів за коміксами DC. Найближчим часом вийде «Аквамен», який зовні буде сильно відрізнятися від колишніх похмурих екранізацій. Студія також планує змінити Бена Аффлека на посаді Бетмена і недавно найняла Джеймса Ганна для роботи над сиквелом «Загону самогубців».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####