17
ЖОВ
2018

«Том і Джеррі» стануть повнометражним фільмом

Студія Warner веде переговори з режисером «Шафта» Тімом Сторі про постановку фільму.

Режисер нової версії трилера «Шафт» Тім Сторі може зняти повнометражний фільм на основі анімаційного серіалу «Том і Джеррі».


«Том і Джеррі»

Студія Warner має намір закріпити себе на ринку анімації. У 2013 році на базі роботи з проектом «Lego® Фільм» була утворена Warner Animation Group - спеціальне відгалуження, яке стало відповідати за анімаційні проекти студії. Якщо враховувати величезний мультиплікаційний спадок Warner (від Looney Tunes до проектів, які належать студії Hanna-Barbera), а також володіння повним каталогом коміксів DC, перед Warner Animation Group відкриваються дуже цікаві перспективи.

У планах студії робота над гібридами - ігровими фільмами з анімаційними персонажами. Першою ластівкою стануть «Том і Джеррі», яких почнуть знімати в 2019 році. Warner дуже сподівається залучити до проекту Тіма Сторі - режисер має в своїй фільмографії два супергеройських проекти (дилогія «Фантастична четвірка»), але вважає за краще малобюджетне кіно («Перукарня», «Думай як чоловік», «Спільна поїздка»). Зараз він закінчує роботу над перезапуском серії «Шафт» і, вибираючи наступний проект, згадав у розмові з босами Warner, що дуже любить «Тома і Джеррі».

Мишеня і кіт у фільмі будуть анімованими і, за твердженням джерел, не заговорять, як і в оригінальному серіалі. Так що не доведеться витрачатися на гонорари зіркам для озвучування, та й в міжнародному прокаті буде менше проблем.

Іншими гібридами від Warner стануть «Космічний джем», в якому Леброн Джеймс зіграє з персонажами Looney Tunes, і стрічка про хитрого койота Wile E. Coyote vs. ACME.

У розробці студії є кілька анімаційних проектів. Кріс Коламбус, що зняв першого «Гаррі Поттера», спродюсує фільм про Скубі-Ду. Режисер «Повного розковбасу» Конрад Вернон зніме повнометражних «Джетсонів». Десь в майбутньому маячать «Флінстоуни». Також не варто скидати з рахунків анімаційні проекти на основі коміксів DC.

 
Джерело: variety.com
Перклад: kinobox.in.ua
 
#####