22
ЖОВ
2018

Disney видалила зі списку прем'єр 2020 року фільм Marvel

Вважається, що це були «Вартові галактики 3».

Погані новини для безіменного фільму Marvel, який очікувався 31 липня 2020 року. Його вихід відкладений на невизначений термін. Плани про фільми Marvel Studios після виходу нового фільму «Людина-павук» поки дуже смутні - є тільки заздалегідь зайняті дати під неназвані проекти.


«Вартові галактики 2»

Цілком ймовірно, що віддалений з графіка блокбастер Marvel - не що інше, як «Вартові галактики 3». Звільнивши Джеймса Ганна з режисерського поста, студія Disney досі не оголосила, хто прийде на заміну. Раніше Ганн говорив, що третій фільм повинен вийти десь в 2020-му, так що ймовірність відходу третіх «Вартових» з графіка більш ніж виправдана.

У графіку на 2020 рік зараз значиться два фільми Marvel Studios: перший вийде 1 травня, другий - 6 листопада. Назви не оголошуються.

Ходять чутки, що виробництво третього фільму про Пітера Квілла з товаришами почнеться в лютому 2021 року, але вони поки нічим не підтверджені.

Також пригодницька стрічка «Круїз по джунглях» переїхала з 11 жовтня 2019-го на 24 липня 2020-го. Для фільму з Двейном Джонсоном і Емілі Блант це хороші новини: студія бачить в проекті потенціал блокбастера і готова показувати його влітку, коли в прокаті панує серйозна конкуренція.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####