26
ЖОВ
2018

Кріс Пратт зніметься в новому фільмі Тейлора Шерідана

Тейлор Шерідан довгий час шукав підходящого актора для свого чергового режисерського проекту.

Кріс Пратт закінчує переговори про участь в трилері «Швидкий» (Fast) режисера Тейлора Шерідана. Продюсує картину Девід Хейман, відомий по франшизі «Гаррі Поттер».


Кріс Пратт у фільмі 
«Пробудження»

Пратт зіграє колишнього оперативника спецслужб, якого наймає агентство з наркоконтролю, щоб той очолив загін для проведення таємної операції по затриманню наркобаронів під захистом ЦРУ.

Шерідан сам написав сценарій (нагадаємо, у нього номінація на «Оскар» за сценарій вестерна «Будь-якою ціною») і дуже довго шукав виконавця головної ролі. Справа в тому, що бюджет фільму коливається в межах 70-80 млн доларів, і студія Warner, де йде розробка проекту, поставила умову, необхідну для запуску фільму у виробництво: головну роль повинен грати дуже добре відомий актор, який приверне інтерес глядачів.

Зараз, коли «Вартові галактики 3» відкладені на невизначений час, у Пратта, як і у інших зірок фільму, з'явився час. Актор висловив інтерес до проекту, коли Шерідан розповів йому про нього під час зйомок серіалу «Йєллоустоун».

Відзначимо також, що Кріс Пратт повинен був зніматися в екранізації коміксу про кілера з розладом особистості «Ковбой ніндзя вікінг», але студія Universal зрушила реліз картини на невизначений термін.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####