29
ЖОВ
2018

Кетрін Ленгфорд отримала роль в 4-их «Месниках»

Кого саме зіграє актриса, поки не уточнюється.

Кетрін Ленгфорд, зірка серіалу Netflix «13 причин чому», приєдналася до акторського складу блокбастера «Месники 4», зйомки якого практично завершилися. Режисерське крісло картини займають брати Джо і Ентоні Руссо, а сценарій написали Крістофер Маркус і Стівен МакФілі.


На фото: Кетрін Ленгфорд

Роль Ленгфорд в блокбастері не розкривається, але є ймовірність, що актриса зіграє Кейт Бішоп, молоду дівчину, яка пішла по стопах Клінта Бартона. Спадкоємиця багатої сім'ї, вона майстерно володіє луком і згодом увійшла до складу «Молодих Месників» - команди юних супергероїв. Варто відзначити, що на даний момент це не більше ніж припущення.

Сюжет четвертих «Месників» тримається в суворій таємниці. Стрічка стане прямим продовженням «Війни нескінченності». З чуток, дія фільму розгорнеться через п'ять років після подій минулого фільму. Фото зі знімального майданчика натякають, що у справі замішані подорожі в часі, за допомогою яких Месники зможуть відродити жертв Таноса і перемогти божевільного титана.

«Месники 4» очікуються в кінотеатрах 2 травня 2019 року.

Крім блокбастера Marvel, Ленгфорд зніметься в екранізації ілюстрованого підліткового роману «Проклята». Проект, заснований на творі Френка Міллера і Тома Вилера, стане переосмисленням міфів про короля Артура, розказаних з точки зору Німу, дівчинки-підлітка, якій в майбутньому належить стати могутньою володаркою озера.

 
Джерело: thewrap.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####